-
جمعه 15 فروردين 1399
-
10:42
-
196 بازدید

حدود مجاز مواجهه شغلی TLV :
حدود تماس مجاز با آلاینده ها و مواد سمی در محیط کاربا استفاده از استانداردی بنام محدود آستانه مجاز یا TLV شناخته می شود. این استاندارد می تواند برابر با حداکثرغلظت مجاز (MAC) که استانداردی است در روسیه و یا حد تماس مجاز(PEL) می باشد.
میزان TLV برای بیشتر افرادبنا شده است، اما همیشه درصدی از افراد می باشند که از این مقدار مجاز نیز تحت تاثیر قرار می گیرند، پس TLV مورد استفاده مرز خطر و بی خطری برای همه افراد جامعه نمی باشد.
اساس و مبنای TLV هر ماده نسبت به ماده دیگر متفاوت است. این تفاوت می تواند ناشی از نوع ماده و یا اثر آن بر انسان باشد. البته میزان TLV برای جوامعی که از نظر نژادی، تغذیه ای و حساسیت با هم تفاوت دارند، متفاوت می باشد.
لازم به ذکر است که TLV های رایج در جوامع مختلف را برای مواد زیر به کار نمی برند:
- مرز خطر و بی خطری
- ارزشیابی خطرات ناشی از آلودگی هوا
- براورد میزان سمیت آلاینده های دائمی
- اثبات وجود یا فقدان شرایط بیماری زا
- پذیرش حدود آستانه مجاز توسط یک کشور که آنرا تعیین نکرده است.
TLVها بر اساس مدت زمان مواجهه و نوع مواد به سه گروه زیر تقسیم می نمایند:
- TLV-TWA یا حد آستانه مجاز- میانگین زمانی تراکم
- TLV-STEL یا حد مجاز- حدود رویارویی کوتاه مدت
- TLV-C یا حدود آستانه مجاز سقف
میانگین زمانی تراکم TWA:
حد تراکم مجاز مواد شیمیایی برای 8 ساعت کار در روز و 40 ساعت کار در هفته می باشد که بتوانند بدون هیچ گونه اثر جانبی ذز اثر وجود مواد آلاینده در محیط کار در معرض آن قرار گیرند. طبق رابطه زیر، TLV-TWA در محیط کار می تواند در بعضی از مواقع از حد مجاز بیشتر گردد، به شرطی که میانگین آن از حد مجاز بیشتر نشود.
TLW=C1T1+C2T2+…+CnTn/8
حد رویارویی کوتاه مدت STEL:
عبارتست از حداکثر تراکمی که کارگران در محیط کار در طی مدت کوتاه( تا15 دقیقه) و پیوسته با آلاینده های محیط کار تماس دارد، بدون اینکه عوارضی در این زمینه ظاهر گردد. البته این تماس در هر نوبت 8 ساعت باید بیشتر از 4 مرتبه صورت نگیرد و فاصله زمانی بین دو تماس کمتر از یک ساعت باشد.
حد آستانه مجاز سقف C:
تراکمی از مواد آلاینده است که طی یک لحظه هم نباید از آن بیشتر گردد. این میزان مجاز برای مواد محرک و التهاب آور کارایی دارد.
این کتابچه جدیدترین ویرایش ارائه شده توسط ACGIH می باشد. ویرایش 2020
-
یکشنبه 03 فروردين 1399
-
19:42
-
13 بازدید
پیام مدیر کل سازمان جهانی بهداشت(WHO) در خصوص کرونا ویروس به جوانان: افراد جوان در مقابل کرونا ویروس(کوید 19) شکست ناپذیر نیستند، کرونا ویروس میتونه شما رو چند هفته در بیمارستان بستری کنه یا حتی میتونه شما رو بکشه. حتی اگر شما رو مریض نکنه، انتخاب های شما در مورد اینکه کجا برید میتونه بین زندگی یا مرگ شخص دیگری تفاوت ایجاد کنه. بنابراین سپاسگذارم که بسیاری از جوانان این مسئله رو پخش میکنن نه ویروس را، همبستگی بین کشورها و گروه های مختلف سنی کلید شکست این بیماریه.
#لطفا_لطفا_در_خانه_بمانیم.
-
دوشنبه 19 اسفند 1398
-
16:1
-
169 بازدید

تاریخچه کارخانه ایران تایر
شرکت تولیدی ایران تایر در سال 1344 بنام جنرال تایر ایران با طرح و مدیریت جنرال تایر امریکا تاسیس گردید. ظرفیت اولیه کارخانه 6 هزار تن بود. تکنولوژی ساخت و تولید محصولات از طرف شرکت جنرال تایر امریکا تامین می شد و مدیریت شرکت نیز امریکایی بود.
در سال 1352 مرحله ای از توسعه کارخانه به پایان رسید و ظرفیت ان به 1800 تن در سال افزایش یافت و انواع تایر های سواری وانت، باری سبک و سنگین و ماشین الات جاده سازی و کشاورزی را همراه با تیوب ان ها تولید می کرد.
بعد از انقلاب اسلامی و قطع ارتباط تکنولوژی از سال 69 تا 71 شرکت با اجرای طرح هایی ظرفیت را به 23 هزار تن در سال رسانده و در سال 75 و 76 ظرفیت را تا سقف 27 هزارتن در سال افزایش داد. تولید لاستیک سواری رادیال با بلت سیمی پراید و پیکان برای اولین بار در ایران و از آخرین دستاوردهای این شرکت است.
فهرست مطالب
مقدمه و پیشگفتار
فصل اول - تاریخچه و پروسه ی تولید
فصل دوم – عوامل فیزیکی
فصل سوم – عوامل شیمیایی
فصل چهارم – ایمنی
فصل پنجم – ارگونومی
فصل ششم – حوادث ناشی از کار
فصل هفتم – بهسازی محیط کار
مشخصات |
|
حجم |
4.63MB |
فرمت فایل |
WORD |
مبلغ |
20,000 Toman |